HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Kiegészítés - Apróságok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Mephisto Pheles
Tiszteletbeli Lovag
Tiszteletbeli Lovag
Mephisto Pheles

Hozzászólások száma : 413

Kiegészítés - Apróságok  Empty
TémanyitásTárgy: Kiegészítés - Apróságok . 
1. hozzászólás.
Ekkor: Kiegészítés - Apróságok  Empty2011-10-17, 14:32

"A világunk két részre oszlik, amelyek olyanok akár a tükör két oldala. Az egyik felén élnek az emberek, ennek neve Assiah. A másik pedig a démonok világa, Gehenna. Alapvetően sem az átjárás, sem bármilyen kapcsolat a két fél közt nem lehetséges. A démonok mégis képesek átjönni a világunkba, megszállva annak élőlényeit. Kivétel a Sátánt, minden démonnak leghatalmasabbikát, kinek ereje akkora, hogy Assiah egyik teste sem bírja elviselni jelenlétét..."

forrás és a részek megtekintése/letöltése
AnimeAddicts

Az Igaz Kereszt Lovagrend már több mint kétezer éve cipeli vállán a világ összes szörnyének kiirtásával járó gondot, viszont hivatalosan nem létezik. Csak nemzetközi szervezetei vannak, kirendeltségekkel a világ minden pontján. A Japán kirendeltség központja pedig az Igaz Kereszt Akadémia, ahol a történetünk is játszódik. Ebben a bentlakásos iskolában tanulja számos féldémon és ember, valamint néhány démon az ördögűzés virtusát. Miután csatlakozott valaki, csak akkor térhet haza, ha oda küldik ki bevetésre. Illetve ha van szabadideje és kulcsa a szülővárosába.


Kék Éjjel: 16 éve történt, amikor a Sátán egy időben mészárolta le a világ számos jól ismert szerzetesét. Azon az éjjelen minden erősebb ördögűző teste egyszer csak mindenhol vérezni kezdett, és egymás után haltak meg kék lángba borulva.

Kulcsok: Solomon kulcsa egy amulett, amit voodoo mágiához használnak. Átjáró nyitása után az addig marad úgy, amíg az ajtót be nem csukják. Akár a kulcsot is kivehetik közben.
"Az Igazgató a saját erejét használva talizmánok útvesztőjét és védőpajzsokat állított fel a démonok távol tartására. Elkerülheted ezeket a csapdákat és ellátogathatsz a külvilágba, ha megvannak hozzá a kulcsaid. Nagy becsben kell tartanod a kulcsaidat. Ebben a világban komoly értéket képviselnek."

Démoni elemek ábrája:
Minden démon besorolható egy elemhez. Összesen öt elem van: víz, tűz, romlás vagy rothadás, levegő és föld. Ezek az elemek egy kört zárnak be, amiben a közvetlenül egymás mellet lévők erős ellentétei egymásnak. Ha van egy föld elemű démon, például Nii-chan, akkor az ő gyenge pontja a levegő lesz. [ahhoz hogy lásd a képet kattints a kép szóra] kép

Titulusok és rangok:
Az Igaz Kereszt Lovagrend tagjait képességeik szerint osztályozzák és sorolják be. Minden szintlépés előtt szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A legmagasabb rang a Paladin, amit mindig a legerősebb ördögűző kap, tehát egyszerre csak egyvalaki viselheti ezt a címet.
[ahhoz hogy lásd a képet kattints a kép szóra] kép


Japánról


A többit a könyvtárban olvashatod...
/a könyvtár továbbra is csak bejelentkezett tagok számára elérhető/

Vissza az elejére Go down


 

Kiegészítés - Apróságok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal


Ao no Exorcist :: OFF :: Archivum :: Olvasd el!
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-