HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Karakteralkotás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Mephisto Pheles
Tiszteletbeli Lovag
Tiszteletbeli Lovag
Mephisto Pheles

Hozzászólások száma : 413

Karakteralkotás Empty
TémanyitásTárgy: Karakteralkotás. 
1. hozzászólás.
Ekkor: Karakteralkotás Empty2011-10-16, 03:51

Karakteralkotás-

- Embereknek

Név: (vezetéknév, keresztnév) Mivel az iskola japánban található, ezért célszerű japán nevet választani. Nem lehet híres ember, manga, anime, könyv, vagy film szereplője.
Nem: (igen) fiú vagy lány
Születésnap: (év, hónap, nap) Legtöbben 15 évesek, de a délutáni órákon való részvétel nincs különösebben korhoz, illetve vagyonhoz kötve. Ha szeretnéd, hogy (kijátszatlanul) karaktered mégis részt vegyen a délelőtti órákon akkor is 15-16 év ajánlott. [ez a gazdagok és/vagy az okosok iskolája; ösztöndíj, részidős munkahely vagy jóféle háttér ajánlott a felsős gimnáziumi órákhoz; egyedül abban az esetben kedvezményes a tanulás, ha csak az ördögűző felkészítőórákra jelentkezel]
Vércsoport: Csak a hecc kedvéért.
Lakhely: Az iskolában mindenki menedéket talál a kollégiumban, de azért nem árt, ha tudod, hogy a karaktered melyik városból is érkezett ide. (térkép)
Kinézet: Annak ellenére, hogy egyenruhájuk van, ezt is leírhatod, ha a szokottnál eltérőbben hordja. Természetesen ide jön még az alkat, a haj, a szemek, a kiegészítők és a többi.
Jellem: legalább két tulajdonsága és az első benyomás egy vele folytatott rövid párbeszéd vagy sima találkozás után legyen meg, de jöhetnek ide szokások is vagy, ami tetszik.
Előtörténet: Legalább 700 karakter. Írhatsz a szüleiről, testvér(ek)ről és viszonyukról, arról, hogy mióta látja a démonokat, hogyan szerezte meg a Szellemsebét[Szellemseb - seb vagy betegség egy démontól; ez szükséges ahhoz, hogy meglásd a démonokat; létfontosságú ezen átesni, ha ördögűző akarsz lenni; kivétel, ha élből démon vagy], ha már megszerezte egyáltalán, és arról is, hogy miért akar ördögűzővé válni. Kiegészítheted még néhány dologgal, de leginkább a fentieket kellene kifejteni.
Elosztható pontok: 10-16 [maximum pont csak annak jár, aki olyan minőségű karakterlapot alkot, mint amilyet a fél démonokhoz kell]


- Féldémonoknak Sajnos túlságosan elszaporodtak a féldémonok és kevés az ember, úgyhogy kénytelen vagyok egy kis korlátozást bevezetni.
Hátralevő idő: a főoldalon követhető nyomon.


Név: (vezetéknév, keresztnév) Mivel az iskola japánban található, ezért célszerű japán nevet választani. Nem lehet híres ember, manga, anime, könyv, vagy film szereplője.
Nem: (igen) fiú vagy lány
Születésnap: (év, hónap, nap) a délutáni órákon való részvétel nincs különösebben korhoz vagy vagyonhoz kötve. Ha szeretnéd, hogy (kijátszatlanul) karaktered mégis részt vegyen a délelőtti órákon akkor 15-16 év ajánlott. [ez a gazdagok és az okosok iskolája; ösztöndíj, munkahely vagy jóféle háttér ajánlott a felsős gimnáziumi órákhoz]
Vércsoport: Csak a hecc kedvéért.
Lakhely: Az iskolában mindenki menedéket talál a kollégiumban, de azért nem árt, ha tudod, hogy a karaktered melyik városból is érkezett ide. (térkép)
Kinézet: Annak ellenére, hogy egyenruhájuk van, ezt is leírhatod, ha a szokottnál eltérőbben hordja. Természetesen ide jön még az alkat, a haj, a szemek, a kiegészítők, fülek, farkak, karmok, fogak, hegek, szarvak és a démoni aura…
Jellem: legalább öt jellemző és az első benyomás egy vele folytatott rövid párbeszéd vagy sima találkozás után legyen meg, de jöhetnek ide szokások is vagy, ami tetszik.
Előtörténet: Legalább 2500 karakter. Írhatsz a szüleiről, testvér(ek)ről és viszonyukról, arról, hogy mióta látja a démonokat, miért akar ördögűzővé válni, annak ellenére, hogy maga is félig démon vagy gyermekkora megpróbáltatásait is leírhatod stb..
Elosztható pontok: 11-17


Külön kérés, hogy párbeszédeket ne nagyon tartalmazzon az előtörténet. És a félig démonok nem rendelkezhetnek démonölő karddal, mivel ma már csak néhány létezik és legálisan nem képesek újat készíteni. [eventek során szerezhettek majd] Valamint a démon a felmenők közt maximum másod középosztályú lehet. Ugyanígy, mivel a Sátánon és a fiain kívül nem láttam más démonokat lángba borulni, ezért ez szintén hiányzik.
[a kék cuccra gondolok]
Ettől függetlenül még lehetsz erős és furi.

blush


- Démonoknak
Név: Valószínűleg egy démonnak nincs vezeték illetve keresztneve, tehát inkább valamilyen beszélőnévvel illetik pl.: olyan fekete a bundája, mint az éjszaka, így a Night nevet kapta…
Nem: A démonoknak is van nemük, még ha az csak emberi formájuk miatt szükséges is, tehát értelemszerűen fiú vagy lány.
Kor: Nagyjából hány évet élt eddig, de akár pontos születési dátumot is megadhatsz. (fontos figyelembe venni, hogy minden démon „kölyökként” kezd)
Elem: Minden démonnak megvan a maga eleme, amiben érvényesülni tud: tűz, víz, föld, levegő és rothadás. Ezek közül lehet választani.
Kinézet: Emberi és a démoni alakját kell részletezni. (legalább 400-400 karakter)
Amulett: Annak a tárgynak a leírása, amibe elzárták a szívét, valamint az a rigmus, aminek az elmondása után alakot válthat. A versike hossza legalább 3 soros legyen, formája kötetlen. (forrást illendő megjelölni)
Jellem: Legalább öt jellemző és az első benyomás egy vele folytatott rövid párbeszéd vagy sima találkozás után legyen meg, de jöhetnek ide szokások is vagy, ami tetszik.
Előtörténet: Legalább 2500 karakter. Írhatsz származásáról, életéről, arról, hogy miért döntött úgy, hogy saját fajtájának gyilkosa lesz. Viszonyáról az emberekkel illetve a démonokkal. Élete sorfordító eseményeiről, stb.
Elosztható pontok: 12-18

Rövid tájékoztatás a démonkarakterekről:
Mindegyik kölyökként kezd, tehát ehhez mérd az erejét. Alakja kezdetleges. (ilyen pl. Kuro természetes alakja, az ártatlan kiscica, ahogy leggyakrabban látni) Miután csatlakozik az Igaz Kereszt Akadémiához, a démon szívét elzárják egy tárgyba pl.: egy amulettbe… Ennek célszerű mindig nála lennie, hiszen ezzel változtathatja meg az alakját, ugyanis a szíve elzárása után emberi külseje lesz. Ez után már csak akkor fog kapni egy harmadik alakot, ha eléri a felsőbb első osztályt. Gehennai külseje változik kifejlett démonévá, ám emellett még mindig használhatja azt a kezdetleges alakot, hiszen a valódi méreteiben tiltott az Akadémia területén mozgolódnia már csak Mephisto csapdái miatt is. Megértésedet köszönöm.
Egyébként ugyanúgy tanulnak és melóznak a falak közt, mint a többi diák.

A démon karakterek regisztrálása arányokhoz van kötve. Jelenleg 0 szabad hely áll rendelkezésre. Emellett nekik erősen ajánlott olvasmány az Ao no exorcist one shot. (Köszönet a fordításért!) Írói válságban szenvedőknek esetleg még javasolni tudom a Barátok könyvének megtekintését: 1 2 3 4.
Vissza az elejére Go down


 

Karakteralkotás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal


Ao no Exorcist :: OFF :: Archivum :: Olvasd el!
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-