HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Pontok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Mephisto Pheles
Tiszteletbeli Lovag
Tiszteletbeli Lovag
Mephisto Pheles

Hozzászólások száma : 413

Pontok           Empty
TémanyitásTárgy: Pontok . 
1. hozzászólás.
Ekkor: Pontok           Empty2012-09-08, 10:18

Az oldal pontrendszere nem túl komplikált, mégis úgy érzem, hogy említést érdemel legalább a könnyebb átlátás kedvéért. Ezekre az értékekre azért van szükség, hogy némi realitásérzetet adjon a játéknak. Tehát legelső pontjaidat a karakterlapod elfogadásakor kapod meg.
Ez a szám egyénenként változó lehet, mivel a választott fajtól és az előtörténet minőségétől függ. Elosztani az adatlapod információ részének alsóbb felén tudod néhány alapvető tulajdonság között.

Erő:
Karaktered erejétől függ, hogy fel tud-e emelni karosszékestül, miközben a teámat szürcsölöm.
Gyorsaság:
Karaktered gyorsaságától függ, hogy milyen gyorsan tud elszaladni előlem, miután félig felemelt, majd sérvre hivatkozva visszadobott és magamra löttyintettem a teámat.
Állóképesség:
Karaktered állóképességétől függ, hogy meddig marad eszméleténél, miközben a haragomat töltöm ki rajta a foltos Honey-Honey Sisters yukatám miatt.
Mágia felhasználás/Spiritusz:
Ezek a pontok inkább útmutatásként szolgálnak. Technikákhoz és a megbízottak idézéséhez amolyan „mágia pontokra” lesz szükség. Minél több pontod van, annál többször használhatod a képességeidet egy nap leforgása alatt. Ha lenullázódtál, várnod kell holnapig. Éjfélkor automatikusan újratöltődik. Hozzá tartozik, hogy a gyorsan csökkenő pontoktól fáradttá válhat és megfájdulhat karaktered feje. Fontos, hogy csupán eme pontok megléte még nem elegendő egy megbízott irányításához!

Később, ahogy elkezdesz játszani, tehát órákra és eseményekre jársz karaktereddel, esetleg te magad is megtartasz közülük párat, vagy ha csak kiemelkedően aktívan teljesítesz, további pontokkal gazdagodhatsz. Ez tulajdonképpen karaktered fejlődését is jelenti, hogy az eddigi ittléte alatt hasznosan töltötte el az idejét és szerzett némi tapasztalatot; már nem olyan ügyetlen, mint egy teljesen új diák. Természetesen a későbbiekben szükséged lesz egy bizonyos számú pontmennyiségre, amennyiben fegyvernöki vagy magasabb rangra pályázol. Az évfolyamváltás feltételit a szintlépéseknél olvashatod.

Lehetőségek a pontszerzésre:

- Tanórán való részvétel (2-4)
- Eventen való részvétel (5-7)
- Óra tartása (5)
- Esemény tartása (10)
- Hónap legaktívabb tagja (5)
- Önkéntes munkák elvégzése (1-2; heti 3x)
- Pályázatok beküldése (változó; alkalmi)
Vissza az elejére Go down


 

Pontok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal


Ao no Exorcist :: OFF :: Archivum :: Olvasd el!
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-