HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Mephisto Pheles
Tiszteletbeli Lovag
Tiszteletbeli Lovag
Mephisto Pheles

Hozzászólások száma : 413

Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő Empty
TémanyitásTárgy: Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő. 
1. hozzászólás.
Ekkor: Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő Empty2011-10-16, 03:30

Eins! Zwei! Drei!
*kiugrik a fehér kalapból egy lila hajú, méregzöld szemű és mindig hamiskás vigyorú pasas* Üdvözöllek itt az Igaz Kereszt Akadémián! A nevem Mephisto Pheles alias V Johann Faust, én vagyok az Igaz Kereszt Lovagrend Japán Kirendeltségének vezetője és az iskola igazgatója. *a bemutatkozást követően bájosan meghajol* Játékunk az Ao no Exorcist (BlueExorcist) animén alapszik, ezáltal te is részt vehetsz egy ördögűzőnek tanuló diák mindennapi kalandjaiban. Igyekeztem olyan alapokat lefektetni, hogy a játékmenetet és az eseményeket a játékosok alakíthassák mesélő, csalás és kivételezés nélkül.

Játékmenet-
[most csak nagyjából felsorolom a legfontosabb dolgokat, lejjebb kifejtem]
Mindenki egy teljesen kezdő karakterrel fog indulni, ez lesz az első éve az Igaz Kereszt Akadémia falai között és az első ördögűzőórája is. Még az első délutáni óra előtt valamennyi diák megkapja a teremhez vezető Solomon kulcsát.
["Az Igazgató a saját erejét használva talizmánok útvesztőjét és védőpajzsokat állított fel a démonok távol tartására. Elkerülheted ezeket a csapdákat és ellátogathatsz a külvilágba, ha megvannak hozzá a kulcsaid. Nagy becsben kell tartanod a kulcsaidat. Ebben a világban komoly értéket képviselnek."]
Emberként vagy egy nem túl erős fél démonként indulhat. Ember karakter alkotásához nem kell túl sok extra, egy fél démonnal szemben, ami egy csodálatosan gyönyörűséges és cool adatlap elkészítését jelenti természetesen.
Japán tanítási menet alapján fog zajlani az év, ami más, mint itthon. Minden hónapban legalább egy darab ördögűző órát fogunk kijátszani. A tanár szerepét az ölti magára, aki szeretné, de ha nincs jelentkező, akkor névsor alapján haladunk. Egy ilyen óra után pontokat vagy egyéb jutalmat kapnak a karakterek. A mesélés is hasonlóan fog zajlani.
Én: Mephisto Pheles még sokáig igazgató maradok, de ha találkozunk egyáltalán, akkor is csak megfigyelőként bukkanok fel. Nem teszek vagy mondok bármi olyat, ami más hasznára vagy hátrányára válhat.
[az anime többi szereplőjét nem ismerhetitek, sosem találkoztok velük, a tanárok is mások; természetesen a Kék Éjjelre sor került 16 évvel ezelőtt, de nem is sejtitek, hogy a Sátán fia Assiah-ban jár; ha félig démon vagy, akkor sem vadászik rád senki, mert nincs akkora erő benned, hogy elpusztíthasd a világot stb..]
Néhány alapvető adottság közt pontokat tudsz majd szétosztani. Ez azért szükséges, hogy mindenki láthassa, ki milyen erős és ennek megfelelően, reálisan tudjon következtetni. Azt, hogy hány pontot oszthatsz el, az előtörténeted alapján lesz megadva.
Kasztok csak az első év végeztével jönnek be, mikor sikeresen elvégezted a novícius (ördögűző jelölt) vizsgát. Akkor kapsz egy lapot, aminek a kitöltéséhez el kell döntened, hogy melyik területre szeretnél specializálódni a későbbiekben. Legfeljebb két kasztot tanulhatsz ki egyszerre.[de egy is elég megerőltető]

Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő D7tlk9tbinubaaif9eof
Vissza az elejére Go down


 

Eins! Zwei! Drei! - Kedvhozó ízelítő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal


Ao no Exorcist :: OFF :: Archivum :: Olvasd el!
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-