HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

 

 Szintlépések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Mephisto Pheles
Tiszteletbeli Lovag
Tiszteletbeli Lovag
Mephisto Pheles

Hozzászólások száma : 413

Szintlépések Empty
TémanyitásTárgy: Szintlépések. 
1. hozzászólás.
Ekkor: Szintlépések Empty2012-07-10, 03:20

Szintlépés-

Az idő múlásával nem csak a környezet és a test, de a jellem is fejlődik.
Mindenki apródként kezd. Ezt a címet 10 hozzászólás után kapod meg, így a legtöbben már a próbajátékuk végére magukénak is tudhatják. A fegyvernöki, illetve az afölötti címek eléréséhez viszont már teljesíteni kell néhány feltételt.
Szintet lépni minden fajnak egyformán könnyű illetve nehéz lesz. Először is szükség lesz bizonyos mennyiségű és minőségű hozzászólásra. Emellett a vizsga teljesítéséhez vagy egyáltalán az életben maradáshoz szükséged lesz pontokra, amiket idő közben már elosztottál a tulajdonságaid között. Ezek mutatják, hogy nem csak üldögéltél a padodban, de tanultál is valamit, megerősödtél. Aztán csak azért, hogy igazságos legyek, legalább egy órát meg kell tartanod. Szerintem ez nem olyan elviselhetetlen főleg, hogy szinte akármiről lehet írni és rengeteg segítséget kapsz. Végül, de nem utolsó sorban a karakterek a játéktéren is levizsgáznak méghozzá élesben bizonyíthatják tudásukat. Na jó, ez inkább már csak a szórakozás része. :D
Viszont a vizsga írásbeli részén elért eredményed kérésre beszámítható a hozzászólásaid számába, vagy a tulajdonságpontjaidba. (utóbbinál nem elosztható) Ez arra jó, ha valamelyikből még nem lenne elegendő pontod a minimumhoz, de nem is akarsz nagyon lemaradni a többiektől azzal, hogy vársz, amíg megszerzed. Szóval kapsz egy esélyt a bizonyításra. Tőled függ, hogy sikerül-e.
Tehát a hozzászólások száma minden elküldött üzenet után növekszik eggyel, illetve a profilban is találni statisztikákat a karakter aktivitásáról. Ez könnyen követhető. Ami már macerásabb lehet, az a pontokról való elszámolás. Ugyan csak tájékoztató jellegűek, de örülnék, ha senki sem csalna. Ez alatt azt kell érteni, hogy nem írogatsz be magadnak plusz egy-két pontot csak úgy, illetve a már elosztottakat sem rakod át egyikről a másikra!

Elszámolást PM-ben várok a vizsga napján, méghozzá a következő formában:
(tegyük fel, hogy van egy Akakij Akakijevics nevű karakter, és az ő üzenetét látjuk)
Spoiler:
 
Úgy vélem, hogy ezt összeírni igazán nem nagy gond, főleg, hogy könnyedén követni lehet a hozzászólások végén kiosztott pontokat. Ezekre főként a statisztikák elkészítése miatt van szükségem.

Akkor lássuk is a minimum ponthatárokat, amiket az első osztályom átlaga alapján raktam össze, hogy reális legyen:

Fegyvernöki cím-

Szükséges:
- hozzászólás: 90
- pontszám: 50
- egy megtartott óra
- vizsgán való részvétel
- elszámolás átküldése

Megszerzése után:
- Féldémonok elemet választhatnak maguknak.
- Mindenki választhat egy elsődleges és egy másodlagos (nem kötelező kettőt) kasztot, amikhez mesterképzés fog járni. Külön kitétel: a lovag, a szelídítő és a lövész túl erős, így nem választhatók együtt!
- Mindenki fegyvert választhat. (értelemszerűen a képzésekhez illőt: lövészek távolsági fegyvert, lovagok közelharci eszközt, szelídítők megbízottat, a ráolvasók grimoárt vagy khan magvait, esetleg gyöngysort vagy hasonló tárgyat, a doktorok pedig vegyszereket használnak)
- Démonoknak +10 szétosztható pont az eredeti alakjukra. (jelölése: a tulajdonság után mínuszjel, majd annyi pont, amennyivel erősödik, ha démoni alakban lófrál pl. állóképesség: 24 -6)
Vissza az elejére Go down


 

Szintlépések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal


Ao no Exorcist :: OFF :: Archivum :: Olvasd el!
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-